۰۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۷
کد خبر: ۵۷۶۱۵۷
حجت الاسلام اکبری مطرح کرد؛

تشکیل شورای آموزشی در حوزه علمیه مازندران| ضرورت تقویت گروه های علمی در مدارس

معاون آموزش حوزه علمیه مزندران، تشکیل شورای آموزشی حوزه علمیه استان را امری ضروری دانست و گفت: بر اساس تأکید معاونت آموزش حوزه های علمیه این شورا در کنار شورای پژوهشی، تهذیبی و تبلیغی استان ها شکل خواهد گرفت.
معاون آموزش حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام حمزه علی اکبری، معاون آموزش حوزه علمیه مازندران امروز در جلسه مدیران مدارس علمیه استان با تبریک دهه امامت و ولایت بر ضرورت بهره گیری از سیره علوی در همه امور زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که در سال تحصیلی جدید حدود 200 طلبه جدید الورود فعالیت علمی خود را در مدارس علمیه مازندران آغاز خواهد کرد، افزود: این طلاب پس از گذراندن مراحل علمی، گزینشی، اخلاقی و همچنین شرکت در دوره میثاق طلبگی جذب مدارس علمیه می شوند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که طرح میثاق طلبگی امسال در دو مرحله برگزار شده است، افزود: مرحله نخست این دوره تیر ماه در مدرسه علمیه شهید بهشتی نوشهر و مرحله دوم نیز در حال حاضر در مدرسه علمیه خلیل شهر بهشهر در حال برگزاری است.

حجت الاسلام اکبری در ادامه سخنان خود از برگزاری دوره اختبار و تثبیت از سوی مدارس علمیه استان خبر داد و خاطرنشان کرد: مدارس علمیه باید تا پایان شهریور ماه این دوره را در مدارس با حضور طلاب جدید الورود برگزار کنند تا این طلاب از ابتدای مهر ماه به طور رسمی فعالیت علمی خود را در مدارس آغاز کنند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که طلاب جدید الورود در 21 مدرسه علمیه استان که دارای سطح هستند تقسیم خواهند شد، تصریح کرد: با توجه به محدودیت هایی که وجود دارد تلاش خواهیم کرد به هر مدرسه ای تعدادی طلاب جدید الورود بدهیم.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که سال تحصیلی مدارس علمیه در برخی مدارس از ابتدای شهریور ماه آغاز شده است، خاطرنشان کرد: اما مراسم سال تحصیلی حوزه علمیه مازندران به طور رسمی از دوازدهم شهریور با حضور آیت الله اعرافی در به میزبانی مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل برگزار خواهد شد.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران همچنین، زمان برگزاری دوره اختبار و تثبیت را پانزده تا بیست روز اعلام کرد و گفت: در این دوره حضور یک طلبه برای ادامه تحصیل یا انصراف از حوزه تعیین و تکلیف خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که طلاب جدید الورود پس از تشکیل پرونده به آنها کد داوطلبی داده می شود، خاطرنشان کرد: در گذشته باید پرونده یک طلبه برای دریافت کد طلبگی به قم ارسال می شد اما در حال حاضر این اختیارات به استان ها واگذار شده است.

حجت الاسلام اکبری در ادامه سخنان خود بر ضرورت توجه مدارس علمیه له قرائت و تجوید قرآن ویژه اساتید تأکید کرد و گفت: مدارس علمیه باید در کنار توجه به مسائل قرآنی طلاب باید موضوع قرائت و تجوید ویژه اساتید را در دستور کار خود قرار دهند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران همچنین با تأکید بر این که گروه های علمی و تربیتی باید همزمان با سال تحصیلی جدید در مدارس علمیه شکل گیرد، بیان داشت: این گروه های علمی باید پایه آموزشی و تربیتی مدارس علمیه قرار گیرند.

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود تشکیل شورای آموزشی حوزه علمیه استان را امری ضروری دانست و خاطرنشان کرد: بر اساس تأکید معاونت آموزش حوزه های علمیه این شورا باید در کنار شورای پژوهشی، تهذیبی و تبلیغی استان ها شکل گیرد.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با بیان این که توسعه مراکز تخصصی در استان ها را یکی از سیاست های مدیریت حوزه عنوان کرد و گفت: با توجه به سیاست های معاونت آموزش حوزه های علمیه تقویت دوره، شعبه های مدارس و همچنین سطوح عالی در سطح استان ها در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه سخنان خود بر ضرورت استفاده از استاد معین در مدارس علمیه استان تأکید کرد و گفت: بر اساس تأکید معاونت آموزش حوزه های علمیه استفاده از استاد معین بر حسب آیین نامه ها داخلی باید در مدارس علمیه تقویت شود./۹۵۰/پ۲۰۴/ب۱

ارسال نظرات